Dag to i Oslo

Har ankommet mitt nye bodsted i Oslo på søndag etter en koselig familie-bursdag for meg =) Det føles rart å ikke skulle tilbake til Askim på en stund, selv om jeg flytter til en kjent hybel der jeg har tilbrakt mye tid allerede, og har blitt glad i. Min herlige kjæreste møtte meg på stasjonen for å hjelpe meg med mine fem koli =) Også fikk jeg bursdagsgave av han =) Seeee:

 Big Bang Theory sesong 1-4 på DVD, lilla øredobber og vingesmykke =D Akkurat det jeg ønska meg ;DTaaakk gutten min <3 Og takk til venner og familie for koselige bursdagshilsner og fine gaver, og fine bursdagsferinger =) Det varmer^^ Jeg fikk 1000 gb harddisc, penger og små øredobber formet av som sløyfer ;D Av resten av familien fikk jeg penger =) Også fikk jeg en miniblender av Tonje, fjerøredobber, krem, såpe, ansiktsmaske, neglelakk og spenner av Karoline og en søt muffinsboks av Miriam ;D Søte dere er ^^ Også fikk jeg en kjempefin avslutningsgave fra KappAhl i Askim, en stor trelykt, et pledd og en ramme ;D Dere er herlige^^

På mandag skaffet jeg og Aso nøkler til meg, og vi er nå samboere! ;D Har ikke byttet adresse enda, men det kommer =) Også må jeg flytte kommoden min og litt sånt diverse =) På mandag var det også tid for min første dag på den nye jobben på KappAhl på CC Vest =) De nye kollegaene var koselige. Rutinene der er helt anderledes enn i Askim, og reisetiden er lang, var hjemme 1,5 time etter stengetid. Skal si jeg savnet den gamle jobben ja... Men men, forandringer må til innimellom ;)

I dag hadde jeg fri, men skal jobbe resten av uka. Også skal jeg bytte ut piercingen min på mandag på bodyart, siden jeg skal få en ordentlig øredobb i istedenfor den rare stang greia jeg har i nå. Har hatt den i to mnd snart, så det er påtide å ta den ut =)

Ciao sålenge!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits