Mobildeksel og fri

I dag har jeg hatt en dag fri fra jobben.. Så siden alle andre var opptatt, tilbrakte jeg dagen for meg selv. Jeg handlet middag og spiste lunch på meny på Oslo City =) Diiiiigger laksebagelen dems + de har bagget med potetsalat og kjøttboller og nystekte lapper til bare 10 kr ;) Har jo sett ferdig de fire første sessongene av The Big Bang Theory, så jeg hørte litt rundt om butikkene har fått inn sessong 5, med negativt resultat. Også var jeg en tur innom jobben til Aso =)

I forbindelse med at jeg har kjøpt ny mobil, så skal jeg kjøpe deksel til den.. Meeeeen det er jo ikke akkurat så mange fine deksler til HTC One X da... Hehe.. Så jeg tror jeg ender opp med denne:

Man kan også lage sitt eget deksel på www.frydaze.com/ som er en norsk side tror jeg, men vet ikke helt hva jeg skulle ha hatt der, så jeg bestiller bare dette sålenge... Jeg mener, se på alle de fine der ute til Iphone da.. Se på disse fra http://www.ioffer.com/c/Cell-Phone-PDA-Accessories-1003052/Én kommentar

Sam hos DesignSkins

13.09.2012 kl.23:24

Til HTC One X bør du ta en titt på DesignSkins®. De finnes til mer enn 600 forskjellige mobiler, og ødelegger ikke den originale designen slik som klumpete plastdeksler har en lei uvane med å gjøre. Du kan velge mellom ferdige motiver eller laste opp ditt eget. Leopard i forskjellige versjoner har vi såklart som ferdig motiv.

Skriv en ny kommentar

hits