Søndag

 Eye am watching you

Søndag i dag! Deilig å sove lenge etter å ha stått opp kl 8 de to siste dagene =) Sto opp kl 10, det er den beste tida å stå opp på =) I dag har jeg kjøpt to av de 14 bøkene jeg har til pensum dette semesteret, Exphill 1 og Exphill 2 =) Også skal jeg lese 18 kompendium. Trenger ikke kjøpe alle bøkene pga. at i noen bøker er det bare noen kapitler som er pensum, men det er alikevel mye å lese ;) Men Exphill bøkene har ingen bilder!!! =/ =/ =P Skal prøve meg på heftig middag i dag - scampi og nudler. Det høres ikke så vansklelig ut, men jeg skal prøve å lage det litt bedre enn man vanligvis pleier. Here is what you gotta have:

Fiskesaus, soyasaus, olje til steking, salt, chili, hvitløk, løk, sesamfrø, scampi, grønnorange?? paprika og nudler =)

 Digger sesamfrø!! Har også kjøpt ferske nudler, og selvfølgelig tørre hvis jeg ødelegger de ferske

 Jeg aner ikke hva det står, men mannen i butikken sa denne gjør fiskesausen mild

 Fiskesaus, wtf

 Bøker! De er heldigvis ikke tjukke ;D

Har enda ikke fått ræva i gir å kjøpt deksel til den nye mobilen min, men Aso har kjøpt seg ny telefon da =) Samsung Galaxy 3, han er veldig fornøyd med den =) Må spare penger til bøker jeg ^^ Også har jeg innmari lyst til å kjøpe meg dette!

De lukter SÅÅÅÅÅÅÅ GODT!!!!!!! Nam nam. Tenkte bare å kjøpe en av de da =) Dusjsåpa koster 70 kr =) Men dere vet hvordan jeg er, elsker å spare penger, men tror jeg skal kjøpe denne når jeg får min store lønning neste mnd =)

Jeg har forresten skaffet med sånn tålig oversikt over når jeg skal tilbringe min tid på skolen de neste 5 mnd. Jeg skal ha forelesning i kriminologi på tirsdager fra 10.15 til 12.00, også er forelesninga i Exphil på mandag/tirsdag/onsdag, man kan gå på den som passer best. Så jeg satser på å ta en økt på onsdag, med forelesning i exphil fra 14.15 til 16.00, også obligatorisk seminar i Exphil fra 12.15 - 14.00, også venter jeg på svar for å se om jeg får plass på det obligatoriske seminaret i kriminologi fra 08.15 til 10.00 på onsdag. Da kan jeg ikke jobbe på onsdager, og da får jeg også en sjanse til å planlegge dans eller trening hver onsdag framover. Det står mellom moderne på Bårdar (skal ta en prøvetime den første dagen 5. september), klippekort på Circle, hip hop og house (da vet jeg hva jeg går til, og jeg vet at jeg får mye for pengene) og poledancing (det skal tydeligvis være sinnsykt bra trening, men jeg tror ikke det blir poledancing denne gangen) Så vi får se! =)

Legger ut resultat av middagsforsøket mitt senere, ciao =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits