Nå er den her!!

I dag var det andre skoledag, noe så mange har ventet på =) Mange av de på skolen har flyttet liksom i forrige uke ned hit fra langt unna.. Glad jeg ikke fikk en sånn brå overgang, men så bor ikke familien min så langt unna Oslo, ikke sånn 18 timer å kjøre liksom =) I morra drar også venninna mi til Bali, så vi var ute å spiste middag med henne og typen hennes på søndag =) Det var litt trist siden ho skal være borte i tre mnd, men... Det er jo ikke et år da =)

I går hadde vi et lite infomøte, og deretter dro jeg og frie andre jenter på Peppes å spiste. Koselige jenter fra Bodø, Stavanger, Oslo og Mo i Rana, så det var jo en mix da =) Det som var så spesielt er at ho fra Oslo satt jeg ved siden av på bussen på vei hjem fra Stavanger og prata sammen, så vi ble jo nesten sjokkert over å se hverandre, hehe =)

I dag hadde vi byrebus etter en omvisning på skoleområdet og webhjelp. Det var utrolig gøy, vi gikk rundt på poster i sentrum, der vi spilte bla. beerpong på St. Haugen, et sted jeg ikke er kjent med. Første gang jeg har vært der, og det var sinnsykt fint der. Det var mange fra høgskolen å grilla der osv =) Også skulle vi ta bilde med en politimann osv ;) Senere fikk jeg besøk av fire av de fem jentene fra i går, og vi spiste taco og skravla, det var utrolig hyggelig =D Kommer sikkert til å trives, er fremdeles litt nervøs over kombinasjonen med jobb og skole, lesing og venner da... Spesielt det med å gå ut i helgene ogsånn, siden jeg må jo jobbe rundt 20 timer i uka, og da har jeg jo mest tid i helgene til å lese.. Og det med pengene også liksom, men det er jo bare å finne på ting som ikke koster så mye, eller sitte å lese sammen eller noe =) Man bekymrer seg altså for mye syns nå jeg, eller jeg har i allefall tendens til å gjøre det =)

Fadderuke ved Uio, kriminologi! =) St. haugen! =) Sinnsykt varmt var det i dag også =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits