Fadderuke

Nå er fadderuka over! Litt trist egentlig, det var veldig artig.. Jeg fikk ikke vært med på alt pga. jobben, men det jeg var med på var veldig sosialt og gøy =) På lørdag dro vi på Peppes med alle kriminologifolka, også etterpå dro vi en tur til Ingrid før vi dro ut på byen =) Vi dro på en studentbar kalt Trompeten. Det var et koselig lite sted med litt for lite dansegulv for så mange som ville riste løs ;D Da det stengte kl 3, dro vi på Burger King der jeg og Johanne kjøpte minipannekaker som nattmat =D Det var kjempegodt, hihi =) Kommer definitivt til å melde meg som fadder neste år =D Den første forelesninga mi og seminaret mitt i exphil er i morra, så skal dra dit sammen med Ingrid =) De andre jentene jeg har blitt kjent med har timer andre dager tror jeg, men håper jeg kommer til å se de masse alikevel ;D

På søndag var det veldig fint vær, så jeg og Kajsa satte oss i Vigelandsparken og solte oss og skravla =) Senere dro gikk vi litt rundt på Aker Brygge før vi skulle spise på Olivia med jobben =) Har aldri spist på Olivia, men den fuccaciaen de serverer før du får maten er den beste fuccaciaen jeg noen gang har smakt, så sinnsykt god! Testa ut pizzaen der og sjokoladesuffléen ;)

I dag har jeg og Aso vært ute å kjøpt nye klær! Han kjøpte to t-skjorter og tre skjorter, og jeg kjøpte en t-skjorte =) Vant både forrige og denne vervekonkurransen på jobben, så får kanskje en liten premie der igjen? Hehe =)

 Vi oppdaget Tjuvholmen! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits