Søndagsfri!

Etter en veldig slitsom dag på jobben i går, var det på tide å sove litt lenge i dag... I natt så begynte Aso å grave i puta mi og dra den vekk fra meg, for så å holde rundt den med begge hender.. Så jeg måtte vekke han for å få tilbake puta mi, og han så på meg og snakka til meg som om han var våken, men i dag så huska han ikke at det hadde skjedd i det heletatt =P Slikkelig rart. Så jeg må ha vekket han til å "gå i søvne" på en måte =P Men det var litt spesielt at han bare dro fra meg puta, men hans "apperanse", på en rar måte =P (Det engelske språket kan være veldig utfyllende) Ok det var sinnsykt dårlig forklart, men siden dette på en måte er min dagbok, så ville jeg skrive det ned sånn at jeg slev kan huske det senere =) I går lagde Aso sinnsykt god middag til oss =) Han er kjempeflink til å lage mat, i motsetning til undertegnede... Han dampa kylling, også tilsatte litt olje, sopp, erter og løk. Ved siden av hadde vi ris, stekte poteter og gullrøtter =) Så vi spiste rester i dag =)

Jeg lagde arme riddere til frokost i dag =)


Har funnet ut noe ganske... overraskende i dag. Vi kan være enig om at yoghurt og tine iskaffe ikke er særlig sunt. Så hvis man har lyst på et eller annet så tenker man kanskje at man like så godt kan spise sjokolade eller chips... Der tar man gaaaanske feil!!! Jeg er ikke en person som teller kalorier eller veier meg. Jeg går etter det jeg ser i speilet og hvordan jeg føler meg. Men en ting er sikkert, når jeg får lyst på noe godt, skal jeg ikke tenke at jeg likesågodt kan kjøpe meg en sjokolade... Fordi jeg har regnet litt. Jeg vet man ikke skal telle kalorier, men det du spiser får faktisk innvirkning på helse og utseende... Jeg har regnet ut at 100 gram freia sjokolade og 100 gram maarud sprø mix (siden det er min favoritt) tilsammen har over 3619 kilojoule (eller 813,55 Kcal om du vil) MER enn 100 gram Tine iskaffe mocca og 100 gram Tine kokos yoghurt tilsammen... OG 39,4 gram mer fett og 94,4 gram mer karbohydrater!! Det er helt SINNSYKT hvor mye mer usunt sjokolade og chips er yoghurt og iskaffe. Og yoghurten er ikke light yoghurt engang.... Helt utrolig.. Og hvis man liker iskaffe og yoghurt, så er det mye bedre erstattere til godteri enn for eks. frukt og nøtter... For å være helt ærlig.. Det hjelper ikke en dritt å spise et eple når man ønsker seg en stor, saftig plate med Walters Mandler fra Freia liksom... =P Just saying! Hvis du har like mye problemer som meg å kutte ut godteriet og baare spise sunt, bare spis noe "mindre" usunt, så blir du mye mer vant til å ikke spise sjokolade, og alikevel får dekket sukkersuget.

I dag har jeg vært på Circle og danset Ladystyle ;D Det var veldig givende, og bra trening også ;) I morra skal jeg til skolen å lese med jentene =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits