Uke 34

Nå kommer jeg med en liten oppdatering igjen =) På mandag var jeg og noen jenter fra skolen hos Pernille og spiste natchos og feira bursdagen til Benedicte som har vært, og hennes egen som er på onsdag, med natchos =D Det var veldig koselig. Resten av uka har gått med til skole, jobb og lesning. Driver for øyeblikket å leser om psykriatri og vold i krim1000, det er ganske interessant, liker studiet mitt selv om vi må lesse masse =) Jeg har nå oversikt over når jeg skal ha eksamen. Jeg skal skrive en semesteroppgave om voldtekt som jeg skal levere et utkast på i starten av oktober, også skal jeg skrive en ferdig oppgave til starten av november, også skal jeg kommentere utkastene til to andre studenter. Gruer meg mest til skoleeksamen vi skal ha 23. novemer i krim1000, den er uten hjelpemiddler og skal skje på 4 timer =S I Exphil skal jeg ha en flervalgsprøve 6. desember, også kan jeg velge mellom å skrive semesteroppgave om første del av pensum, som skal leveres i starten av oktober, eller om andre del av pensum som skal leveres i starten av desember. Så jeg skal velge å skrive om den andre delen av pensum, for å kunne konsenktere meg om semesteroppgaven i krim1000 ;) Så det er mye å gjøre framover!! Hehe =) Men er tid til litt fest og morro innimellom også da =) Aso sin bursdag kommer snart og =)

 Disse kryper stadig inn i kostholdet mitt...

 Forelesningen i Exphil på bursdagen til Pernille =)

 Mat i kantina på skolen =)

 Gratis studentpakke ble delt ut på Blindern!! =)

 Alle ansatt fikk gavekort på 200 kr da vi kom på 2.plass i en regional vervekonkurranse, og jeg fikk alt dette herlige da jeg vant den inerne vervekonkurransen vi hadde på jobben! =D

 Har også kjøpt meg nye boots, siden jeg har limt de gamle (de til høyre) to ganger.. Og de er bare ett år gamle også =S Håper de nye holder litt lenger. Det bør de, de var dobbelt så dyre!!

 Mmmm.. Lørdagsgodt =)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits