Helg og ny uke. Nok en gang

Jeg er veldig lite kreativ når det gjelder oversktift!!

I helga hadde jeg fri på lørdag for en gangs skyld!! Så jeg dro til Pernille og drakk sammen med noen av naboene hennes =) Det var gøy =) Det er heldigvis tid til noe morro innimellom all lesinga! =D Vi lagde til og med kake =) Jeh har faktisk aldri hatt noen nære relasjoner til noen fra Nord-Norge, så det var artig å drikke sammen med noen =D På søndag fikk jeg besøk av mammaen min =)

På mandag var jeg på jobb, vi har forresten fått ny sjef! Det virker som en bra sjef, så jeg håper forventningene innfris ;) Jeg har også kjøpt flere bøker.. Nå ser jeg virkelig hvor ufattelig stort pensum er i emnet krim1000!! Å herre, hvordan skal jeg klare å gå igjennom alt til 23. november når eksamen er? Og i tillegg skrive en semesteroppgave som jeg skal levere utkast til innen 9 oktober, for så å ende på den innen 13. november når den ferdige utgaven skal leveres? OG skrive to evanueringer av andres utkast? Skal si jeg blir alvorlig stolt av meg selv hvis jeg får C eller bedre i krim1000!! Så jeg skal gjøre mitt beste =) Heldigvis er jo det meste stoffet interessant, så jeg skal nok fullføre bachelorgraden, det er i allefall planen =)

 + noe jeg enda ikke har kjøpt

Men cluet her er å holde motet oppe. Siden Aso også har mye å lese, og siden de jeg går på skole med og har blitt kjent med også har mye å lese, så blir det ikke like fristende å gå å finne på noe annet, fordi alle andre er opptatt. Skal si jeg er imponert over de som klarer å få bra karakterer når de for eks. studerer i Bali, i og med at jeg ikke vet om jeg klarer det her en gang. Og jeg ville i allefall ikke satt meg til å lese i utlandet, der vil man jo bare bruke tiden og pengene på gøy =D

Jeg og Aso har klart å finne mange alternative metoder til matlaging som egentlig krever ovn og micro.. Her har vi lager natchos i stekepanne: Søteste kjæresten =) Elsker deg!

Ellers er det ingenting nytt, så jeg får vel gå tilbake til lesninga =D I morra er det full dag med forelesninger og seminarer igjen =D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits