Nye innkjøp, pelie meg dag....

I dag hadde jeg et stort behov for å pleie meg selv. Vi var våkne til kl 3 i går å så på Avatar, og sto ikke opp før kl 1. Skulle ønske det fantes et sted som Pandora og at jeg kunne dra dit.... Hmm.. Drømmer som en liten unge når jeg ser den filmen.. =D Jeg har egentlig et behov for mer klær. Jeg er glad i klær, og jeg er opptatt av mote, men jeg tror jeg generelt har litt lite klær i forhold til andre jenter, kanskje fordi jeg litt sånn at jeg kjøper ingenting som likner på noe jeg har fra før, og ikke mange topper i den samme fargen. Jeg bruker stort sett det meste av klærne jeg har. Jeg er ganske kresen på klær egentlig =P Men i dag har jeg brukt ca. 2000 kr på klær, og jeg trengte det ;) Men nå har jeg jo endel klær da, nok i allefall! Jeg kjøpte jo den grå pentoppen på Gina Tricot noen innlegg tilbake, også den lilla capsen og den grå og lilla genseren fra Bik Bok for en tid tilbake, hvis du bare scroller litt ned.. Så det skal vel holde!

 Vinrødt skjerf 129 kr fra Cubus, hvit strikkagenser 199 kr fra Carlings, highwaist deminbukse 400 kr fra Weekend og t-skjorte 99 kr fra Carlings. Har alltid ønsket meg sånn Jack Daniels t-skjorte, men denne er helt lik =) Bortsett fra at det står The Los Angeles Saints and Mortals Demin Culture Superior isteden =)


 Paljett topp 200 kr Vero Moda, highwaist shorts 229 kr fra Vero Moda (har tre fra før i bukse) militærjakke aktig 260 kr Vero Moda og grå singlet med blondekant 80 kr H&M. Jeg bruker stort sett aldri blonder, men jeg tenkte det ville være en feminin touch siden jeg skal bruke den sammen med den militæraktige jakka =)

 Blålilla tynn genser 129 kr H&M og grå singlet med blå kant 70 kr H&M

 Siden den militærjakka er litt lite pynta, kjøpte jeg noe bling greier og svarte og grå litt neon aktige perler til å sy på den øverste delen på lommene =) Så da er det bare å få ræva i gir å sy, legger ut bilde av resultatet når jeg er ferdig ;) Kosta meg 158 kr ink nålene (ikke ink tråden)

Resten av dagen skal brukes til å ta en lang dusj med scrub og digge såper, og å fortsette å lese den skoleboka jeg driver på. Akkurat nå leser jeg "Grove ran- slik utøvere selv ser det". Den er kjempebra! Virkelig interessant hva innsatt har å si om grove rans statur i kriminelle miljøer og hvorfor de har utført dem. Kos dere i regnet! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits