Møte med Fijireiser

Nå har vi altså vært på møte med Fijireiser =) De skal sende oss en mail om noen dager med komplett reisetilbud, men sånn ligger det ann med planlegging nå: Vi skal antakeligvis mellomlande i London og i Hong Kong før vi lander i Nadi i Fiji. Derfra skal vi ta båt ut til øya Matamanoa i Mamanuca øygruppen på Fiji, der vi skal bo på hotellet Matamanoa Island Resort. Deretter skal vi tilbake til Nadi og tilbringe en natt der, før vi tar båten opp til Nanuya øya i Yasawa øygruppen, og bor på Nanuya Island Resort, før vi tar båten til et resort med litt høyere standard som heter Navutu Stars Resort. Deretter skal vi tilbringe en natt i Nadi igjen før vi drar hjemover, samme rute som vi kom med, bare at vi skal vente i Hong Kong i 10 timer. Derfor kan det hende at vi tar noen dager der også, men vi er litt usikre enda. Turen kommer til å vare i ca 3-4 uker =) Gleder meg til å bestille ordentlig, slik at vi har et detaljert opplegg =) Wæææ

 Kjøpte bikini på jobben til 41 kr =) Toppen er litt liten, den er str 34, men for 41 kr så går det bra ;) Toppen er fra Bik Bok og kostet 80 på tilbud. Klar for ferie!

www.fijireiser.no

Har også nå meldt meg inn på treningsstudio =) Ble så deppa av å ikke trene sånn, så nå skal jeg dra å jogge ;D må jo se bra ut til turen! Planen er å ikke røre usunn mat til jul, også etter nytt år igjen ha en periode fram til turen med bare sunn kost og masse trening. Startet å trene fra søndag som var, og forrige uke var jeg flink med kostholdet, men denne uka skal jeg være mye flinkere! Dette lover godt. Jeg syns det er MYE lettere å holde seg unna godis når man har et mål. Istedenfor å bare si, åå nå skal jeg bli fin! Også gir man litt opp, og tenker man kan heller bli fin neste år. Men jeg skal bli bikinifin!! =) Har allerede startet å måle meg rundt magen... Skal love å oppdatere hver søndag framover for resultater ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits