Mine favoritt produkter

I dag har vi bestilt tur til Fiji wwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Det ble ikke til at vi endret på reiseplanen ;) Så da blir det de øyene/hotellene jeg skrev om i forrige innlegg + at vi skal bo på Sofitel Fiji Resort and Spa i en natt mellom Matamanoa og Nanuya, fordi båten går ikke den dagen vi kommer til Nadi fra Matamanoa + en natt på Mercure Hotel på Nadi natten før vi skal reise hjem. Gleder meg syykt! Også skal vi ha helikoptertransport fra Nadi til Matamanoa den første dagen vi ankommer Fiji ;D

Tenkte jeg skulle legge ut tja... det blit ikke akkurat en produkt test, men en "hederlig omtale" om de pleieproduktene jeg bruker til daglig =)

1. Jeg elsker kremer med god lukt, og jeg elsker de fra The Bodyshop. De gir helt sikkert ikke noe mer fuktighet enn andre billigere kremer, men de lukter bare så herlig. Mine favoritter er brazilian nut/ sheasmør (de to er nesten helt like), neroli sjasmin og fersken. Herlig! På bilder ser du neroli sjasmin og fersken i bodylotion, og brazilian nut og fersken i bodybutter. Bodybutter er mer feit og ikke så rennende. Jeg anbefaler også lukten blåbær, for noe litt anderledes.

2. Denne billigere kremen er også helt herlig og lukter sheasmør Har nok kremer framover for å si det sånn!! =D

3. Denne herligheten, fersken dusjgele, også fra The Bodyshop, pleier jeg å få i bursdagsgave av ei venninne, siden det er et sessongprodukt, og jeg har bursdag på sommeren =)

4. Til håret har jeg i det siste brukt Gliss fra Schwarzkopf med sheasmør, og jeg liker den veldig godt. For meg er en god balsam en balsam som fjerner alle flokene i håret mitt (jeg kan IKKE bruke sunsilk i allefall). Men jeg tror jeg skal bytte shampo til Elvital volume kollagen, i og med at denne fra Schwarzkopf gir meg så sinnsykt rett og flatt hår, noe som sikkert er yppelig for de som retter håret, men jeg vil bevare krøllene mine, og jeg pleier å tuppere håret for å få volum. Så selv om dette er en bra shampo/balsam, så passer den nok ikke perfekt for meg.

5. Disse kjøpte jeg i dag =)

6. Denne serien med velværeprodukter er enten ny eller så har jeg ikke vært borti den før. Den her I love... også navnet på "lukten" til produktet. Disse er mine favoritter:

 Den med bringebær og solbær er også god, men jeg syns solbæren ødelegger.

7. Hvis du har fått, eller er på vei til å få en kvise, så er denne geleen fra Sebamed helt super. Den tørker ut kvisen, men du må ha den på en stund. Jeg bruker den vanligvis før jeg legger meg, om nødvendig.

8. Ogsååå måååååå jeg bare ta opp denne her shampoen, selv om jeg ikke bruker den selv, kjæresten min bruker den. Det er den mest effektive shampoen jeg noen gang har vært borti. Og du trodde Head&Shoulders hjalp mot flass? Denne her er helt ekstrem!!! Anbefaler på den serkeste til de som sliter med flass. Denne fjerner ALT! Men du kan ikke bruke denne også gå over til en annen type og holde på å bytte og ordne, da får den jo ikke noe særlig effekt

9. Om jeg skulle få et sår eller slik, så foretrekker jeg å påføre denne sinksalven fra Elizabeth Arden. Veit ikke om det er det den egentlig er til, men den er ekstremt feit, så jeg veit i allefall at den ikke skal brukes som vanlig krem. Den funker bra mot mild eksem også. Anbefaler å kjøpe den på taxfree'en på flyplassen etter at du kommer hjem fra en reise, da sparer du litt penger.

10. Jeg er superkresen på deodoranter.... En god deodorant skal ikke gi hvite flekker og den skal tørke superkjapt. Favoritten min er den fra Ldb som fås kjøpt på Hennes og Mauritz. Den fra Garnier, invisimineral, er også ganske god, men jeg har prøvd de andre i den samme serien, den som har mørkegrønt lokk, og den som har lilla lokk, og de gir iallefall hvite flekker, og tørker aldri..

11. Denne håndkremen fra Loccitane gir super fuktighet, men den er altfor dyr til å lukte ingenting.. Det står det skal lukte sheasmør, men da er det i allefall i så liten dose at nesa mi ikke oppfatter det ;P


12. Liker godt Soap and Glory som har en stor produktserie på Boots apotek. Jeg har ikke testet ut så mange av produktene, men selv om det står på, så lukter det ikke så særlig av de, men jeg syns de har kult design =)

13. Lepomade! Jeg får sykt mye lepper av Eos (har hørt at andre ikke er så fornøyd), men jeg virkelig elsker kakaosmør vaselinen som jeg kjøpte i London =) Lukter som sheasmør ;)

14. Før så var jeg avhengig av lipgloss, men nå bruker jeg det ikke mer, siden jeg syns det er så klissete. Men denne fra Lancome er virkelig fresh og flott. Den lukter helt ekstremt godt, og shinner litt. Dette er nummer 31 eller 13 om jeg ikke husker feil, med fersken


15. Nå har ikke jeg prøvd ut så mange ansiktskremer for å være ærlig, men jeg er ikke misfornøyd med den fra nivea

15. Scrub! Denne scrub/ansiksmasken/rensen fra Garnier er et must. Digger den =)Burde kanskje tatt med en scrub man kan bruke på kroppen også. Jeg hadde den brazilian nut i scrub før, og den elsket jeg, men den jeg bruker nå er noe dritt fra en billig sjappe i Hellas, så gadd ikke ta den med her...

Men nå må jeg løpe, for nå skal jeg til Ikea med Kajsa! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits