Ikea og oppdatering på trening

På fredag var jeg og Kajsa på Ikea =D Også i dag skal jeg og Aso spise middag hos henne og typen =) Gleder meg, Kajsa er kjempeflink til å lage mat! =)

 Vil ha =)

 Venter på bussen

 Kjøpte 6 glass for, 16 batterier og teip for 106 kr ;D

Jeg lovte en treningsoppdatering i dag =) Denne uka har jeg bare spist når jeg har vært sulten, og jeg har BARE spist sunn mat. Jeg har spist masse salat, smoothie, taco (uten alt det usunne) og scampi med ris og erter. Jeg har også trent trisdag, onsdag, torsdag, fredag og søndag, og da har jeg pushet meg selv. Jeg har trent lenge, men de dagene jeg har jobbet, har jeg stått opp tidlig og jogga i 30 min. Aso sier han ser at resultatene begynner å komme, han ser det kanskje bedre enn meg. Det eneste usunne jeg har spist denne uken er en gratis vaffel, en stor kjeks og en håndfull chips. Og det er IKKE mye, i og med at jeg bare har spist masse sunn mat =) En god start. Jeg har tatt bilde, sånn at jeg kan vise et før og etter bilde, men jeg legger det ut rett før vi drar på ferie ;)

Og nå måååå jeg lese til eksamen snart, det er kort tid igjen!!!

Hvis man vil noe sted i livet, så må man kjempe for det. Du er din verste fiende. Jeg lar meg kanskje knekke psykisk innimellom, men jeg stabler meg alltid på beina og kommer tilbake sterkere =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits