Forbrukerhjelp

Hei! Denne uken har jeg fått vite hva jeg skal skrive om i semesteroppgaven min i Exphil. Det er: Redegjør for Singers syn på menneskers og dyrs verdi, og eventuelle rettigheter. Skisser hvordan man ut fra andre teorier enn Singers kan argumentere mot å påføre dyr unødig lidelse.

Så det er jo greit nok =) Så nå er det hardcore skolearbeid framover. På søndag var jeg og Aso hos et vennepar og spilte monopol, haha =D Det var gøy =)

Hehe, mistet noen millioner Kajsa? =)

Hittil i denne uka har jeg egentlig bare jobbet, trent og jobbet med skolearbeid egentlig. Men det går treigt med skolearbeidet egentlig..

Sitter nå å ser på TV 2 hjelper deg i allefall nå, som skal ha creds for å avsløre lureri og svindel i salgsbransjen =) I dag handlet programmet om at klinikker som laserbehandler syn ofte ikke gir opplysninger om bivirkninger, og den risikoen for å få dårligere syn etter behandlingen. Jeg skal i allefall aldri ta laserbehandling hvis jeg må begynne med briller en gang ;) Nei takk til tørre øyne og dårlig mørkesyn ;D Vi snakkes i allefall på søndag igjen, for en oppdatering på treningsfronten ;)

Har i allefall funnet ut at man ikke kan punktslanke seg, det vil si det er bedre å jogge osv. istedenfor å for eks. ta situps hvis man vil bli kvitt magefettet ;) Men det er jo selvfølgelig bra med litt muskler også da, og all trening er jo bra =)

Har hørt at det har snødd i flere deler av landet i dag (ikke der jeg bor). Har sett på facebook at folk har kritisert andre for å skrive statuser om snø, slik som "ååå folk bør ikke være så overraska over at den kommer hvert år" osv.. La folk glede seg over de små gledene i livet, jeg har ikke sett at noen har kritisert andre for å skrive statuser om pils hver helg, selv om det ikke er overraskedne at folk drikker i helgene.. Jeg skal i allefall skrive gladmelding om snø på facebook når den kommer hit!! =D

Har forresten også vært inne å sett på nettsidene til hotellene våre i Fiji i dag:

http://www.matamanoa.com/

http://www.nanuyafiji.com/

http://www.navutustarsfiji.com/

http://www.sofitel.com/gb/home/index.shtml

http://www.mercure.com/gb/hotel-5930-mercure-nadi/index.shtml

Har vært å sett litt på menyene og aktivitetene ogsånn, hihi =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits