Nye innkjøp, produkter og trening

God morgen! Husk å stille klokka en time tilbake i dag da =) I går så var jeg å shoppa litt, hehe =) Har hatt litt (endel) problemer med de kjolene jeg bestilte fra asos.com........ Skulle ha fått de for lenge siden, ifølge demselv. Også sendte jeg de en mail, og de regnet med at de hadde blitt "lost in transitt"...... YES!!!!!!......................... Første gangen jeg bestiller klær på nett... Faen azza, skikkelig dritt. Jeg var skeptisk i utgangspunktet liksom. Aldri mer!! Så de skulle sende meg to av de tre kjolene på nytt, men den svarte kjolen hadde jeg bestilt den siste av forrige gang.. Så jeg skulle få tilbake pengene for den.. Såååå derfor, med de pengene (som jeg enda ikke har fått) gikk jeg å handla meg en ny topp (som var litt dyr må jeg si, 400 kr) fra Cubus, og en ny kjole fra BikBok. Men jeg hadde en tilgodelapp på BikBok fra før, så da slapp jeg å bruke ekstra penger der ;) Blei kjempefornøyd med kjolen i allefall!! Den var sykt fin, også så billig =)

 Var den fin eller ei? Jeg lurer litt på å levere den tilbake, jeg ser litt feit ut i den syns jeg

 Også kjøpte jeg denne =) Er super fornøyd med den (bildet er hentet fra bikbok.no)

 

Jeg bestemte meg også for å prøve voksing.. En ting er sikkert: Skandinaviske lyse jenter vet IKKE hva kroppshår er før de har prøvd ut livet som hårete greker... ALLE mine hår syns. Jeg har egentlig monobryn liksom... Tidligere (før i dag) har jeg brukt sånn øyenbrynskjærer til å forme øyenbrynene mine. Det skader huden skikkelig, og hårene vokser ut igjen med en gang. Jeg har prøvd å nappe øyenbrynene tidligere, men jeg har aldri gjennomført det fordi jeg begynner å nyse så sinnsykt når jeg napper øyenbrynene. Så da har jeg liksom ikke giddi å fortsatt etter noen få hår. Men jeg vet jo at det er en mer effektiv måte, så i dag bestemte jeg meg for å nappe øyenbrynene ordentlig. Det tok jo ganske lang tid da... Men det var vært det =) Skal definitivt fortsette med den metoden. *Kaster ut øyenbrynskjæreren* Sykt deilig =)

Også var det beina sin tur da... Fulgte bruksanvisningen, men neida.. Det var svært lite effektivt. Vits i å bruke en formue på voks og drive å smelte den og kline ned alt for så å måtte shave deg med høvel etterpå igjen.. Det tok jo ikke bort alt håret der jeg hadde voksa. Så da turte jeg ikke å prøve bikinilinja =) Så hvis noen trenger en ubrukt krukke med brazilian wax, call me! Høvel-og-gele-for-life-selv... Har vurdert laserfjerning, men det er så ****** dyrt, også er det ikke garantert at det varer heller.. Sååehh..

Hvis det finnes en djevel, så tar den form som sukkerholdige varer, pizza og kroppshår, just saying..

(Etter at jeg leste dette innlegget forsto jeg hvor sykt rart det er å skrive om kroppshår. Men hvis du ikke liker det, så trenger du ikke være inne på bloggen min heller) =) I tillegg så prøver jeg å være litt morsom, selv om det failer. Det blir litt Bridget Jones

Jeg prøvde elipsemaskin også by the way, som var sykt effektivt. Må bare drikke meg dritings sånn at jeg ikke føler så mye, fordi that shit was painfull!! Men første gangen er jo verst, fordi da er hårene så lange. Kanskje jeg skal bruke høvel også bruke elipsemaskin når hårene begynner å komme ut fordi da er de jo veldig korte, da gjør det mindre vondt... Hmmm

Så at alle var ute å drakk i helga! Jeg satt å leste jeg =) Og så litt på film med Aso. Men vil drikke til helga ;) Nå er det høst!

 Ble overraska av Aso med sushi etter jobb på fredag!!! =) Snille kjæresten

Når det gjelder treninga, så har det gått bra denne uken også. Har bare spist sunn mat + noe nøtter og trent alle dagene bortsett fra lørdag. Første uka gikk jeg jo ned endel, men har gått opp litt nå. Føler jeg ikke får noe resultater av alt slitet, så det er jævlig irriterende når man sitter å har dritlyst på sjokolade og chips, og veit at man er like feit som da man spiste det lsikom. Man hører jo overalt om resultater eller godis, men jeg får jo hverken eller.... Vits i å prøve å endre vanene sine da liksom..

Har begynt å tenke på å bytte parfyme =) Er medlem på en side som heter fragrantica, der man kan se hva forskjellige parfymer inneholder av lukter osv. Det er jo yppelig for meg som er så interessert i parfyme =) Jeg bruker Eclat Darpege fra Lanvin Paris, men jeg syns faktisk den Marry Me fra samme merke lukter enda bedre. Det tror jeg er den beste parfymen jeg har luktet på faktisk =) Men jeg syns liksom ikke designet er noe fint og jeg syns det er så rart å ha en parfyme som heter marry me... Syns heller den skulle sett ut som Yellow Diamond fra Versace, bare i en annen farge (lilla) =D Vi får se, skal bruke den jeg har, og den jeg fikk av Aso til jul i fjor helt til turen til Fiji, så kjøper jeg meg sikkert en på flyplassen. Yellow Diamond lukter veldig godt den også, må bare sammenlikne litt =) Det jeg liker med Marry Me er at den inneholder fersken, appelsin, jasmin, amber og musk, som er de luktene jeg liker aller best. Yellow Diamond er kanskje litt for citrus aktig.. WÆÆ jeg elsker parfyme <3

Søkte på "produkter som er testet på dyr" i dag... Det var sykt mange av de produktene jeg bruker som er testet på dyr!!! Den sjampoen som jeg nå har gått over til å bruke, den fra Loreal er nok testet på dyr (fordi loreal generelt tester på dyr)... Så jeg skal finne meg en ny volumsjampo. Det blir vanskelig. Og min elskede Elizabeth Arden krem er testet på dyr. Heldigvis bruker jeg ikke den så ofte, så etter at den er tom, så skal jeg ikke kjøpe den noe mer. Sto ikke noe om Lanvin eller Versace på den lista da. Jeg vet i allefall at produkter fra The Body Shop ikke er testet på dyr =) Ikea var tydeligvis testet på dyr.. Lurer på hvordan det foregår... Tja skal vi se hva annet av det jeg bruker som er testet på dyr.. Endel rengjøringsmidler er det, men det sto ikke noe om de vi bruker. Skal prøve å unngå å kjøpe produkter testet på dyr, men det er så mange som er det! Her kan du se om dine produkter er testet på dyr: http://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/testet_pa_dyr Skal også slutte å bruke kremer fra Dove. Men jeg har jo endel kremer fra Bodyshop som er like gode =) Det som jeg syns var mest overraskende på den lista var at neutral er testet på dyr, den parfymefrie serien som er så barnevennlig. Tror ikke barna hadde likt å se de lidende dyrene før produksjonen akkurat... Veit ikke helt hva jeg skal gjøre på tampongfronten, i og med at always, librese og O.B. er testet på dyr... Hvordan får de til det? Må være kjemikaliene i det da. Oral-B er testet på dyr.. De pusser vel antakelig tennene dems da.. Et billigmerke som ikke er testet på dyr: First Price =) Og ikke H&M, men de boikoter vi jo pga. dårlig behandling av arbeiderne i fabrikkene dems, så det gjør vel dem ikke noe bedre. Victorias Secret er ikke testet på dyr, så da kan jeg se på moteshowet i år også uten dårlig samvittighet over annet enn kroppen min =)

                                                                             

 

Bildene er hentet fra http://www.purpleperfume.ae/perfumes/marry-me-perfume-for-women-75ml-edp_12187.html og fragrantica

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits