Den første snøen

Natt til mandag kom den første snøen hjemme hos oss! Wiiii =) Gleder meg masse til jul nå! Skal til Ikea snart å kjøpe julepynt =) Hihi =) I dag kjøpte jeg også jule-innpakningspapir. Men først er det Halloween! Skal være *kreativt* pirat. Vil ikke legge så mye penger i kostymet, men vil jo ha det gøy å kle meg ut! Så jeg kjøpte en sånn pirat øyelapp i dag på lekebutikken =D Da jeg var det inne, så jeg disse pakkene med perler =) Husker den julaften jeg fikk en STOR sånn pakke til julaften da jeg var liten ;)

I dag fikk vi også tilbakemelding på utkastet til semesteroppgaven i kriminologi.. Mye jeg må forbedre ;) Er kjempenervøs for eksamen =/

Det er ikke helt vintern enda da =) Høsten er sopp og bær! Her er to "oppskrifter" med bær. Ikke veldig imponerende akkurat, men de er gode da, og de gir deg vitaminer! =)

Over: Kokkos yoghurt med bjørnebær

Under: Supersmoothie med banan, bjørnebær, fersk spinat og appelsinjuice. Også kan du gjøre som meg, hvis du ikke har nok bjørnebær, så suppler med rester av de frossne solbærene fra busken i hagen til mamma =)

Men selv om det er høst enda, så har jeg alikevel skrevet ønskeliste (veit ikke hvorfor det ble mellomrom mellom I og J..):

A) Å stå på eksamen
B) Hvis A, gå til C
C) Å få bra på eksamen
D) Å bli rik eventuelt høyere rente på sparekontoen
E) Fred i verden
F) Slutt på miljøkriser, global oppvarming og naturkatastrofer
G) Slutt på kreft
H) Slutt på blind vold
I) Mindre fettprosent på kroppen

J) At pizza og sjokolade og chips blir sunt
K) Pinsett
L) At det ikke kommer noe nytt etter bluray sånn at folk slipper å kjøpe ny spiller og nye formater av favorittfilmene sine
M) En hund
N) Lavere priser på mat og hvis M, hundemat
O) Billigere boliger til studenter
P) At kjolene jeg har bestilt kommer fram
Q) Middag på Fridays
R) Trikker og busser som ikke er over-crowded
S) Slutt på korrupsjon
T) Førerkortet
U) Å komme inn på fengselsskolen når/hvis jeg søker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits