Jeg ELSKER jul

Håper alle hadde en fin halloween, jeg skal som sagt på halloweenfest i morra =) Men sånn utenom trening og eksamen og tur til Fiji, så har jeg bare en ting i hodet: JUL! Jeg elsker jul, jeg har allerede planlagt/kjøpt masse julegaver, og i dag da jeg skulle gå ut å kjøpe et par nye stringtruser, så endte jeg opp med å svi av 606 kroner på julepynt... Ikke at det var så supermye da =) Også skal jeg til Ikea med Kajsa neste lørdag å handle julepynt. Også har jeg endel jeg kjøpte i fjor.... Hmm.. Det kan ikke fortsette hvert år det altså, all den kjøpinga av julepynt..


Tenkte jeg skulle pynte til jul etter at jeg har vært i Askim en tur, for å treffe familien og venner =) Så tipper jeg kommer til å pynte rundt 19 desember, da kommer jeg til å legge ut bilder av all julepynten =)

I dag var jeg på treninga å fikk satt opp et treningsprogram med de som jobber der. De lærte meg hvordan man burde trene intervaller (for eks. 4 min på 4 min av x 4), og at jeg ikke burde løpe de 5 km på kortest mulig tid, men heller løpe lenger på litt lavere hastighet. Ha langkjøring rett og slett. Også fikk jeg gjennomgå en HEFTIG slitsom styrkeøkt! Herregud! Det var helt anderledes enn hvordan jeg vanligvis trener styrke. Jeg trodde at hvis man er jente, så skal man ta lite motstand, og isteden ta mange repitisjoner, og tre serier. Men neida. Jeg skulle ta så mye jeg klarte å løfte, og det skulle jeg løfte 12 ganger. Ferdig, neste øvelse. Det var veldig uvant. Fikk kjørt meg for å si det sånn =) Og han instruktøren sa at jeg ikke måtte være så utålmodig med å se etter resultater, har jo bare trent i ca 3-4 uker nå..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits