Eksamenstid

Heyhey.. Jeg lovte en update på treninga hver søndag, men jeg blogget ikke i går rett og slett fordi jeg ikke ville bli distrahert fra eksamenslesinga, noe jeg blir VELDIG fort =P Også hadde jeg en sånn lite motivert dag i går, sånne dager der man tenker hvorfor begynte jeg på dette studiet og jeg vil egentlig bli det og det isteden og hva skal jeg gjøre med livet mitt osv. =P Men her er i allefall en liten oppdatering:

Denne uka med trening har ikke gått sånn superbra. Har jo trent, men har ikke vært like flink med maten =P Spise masse sjokolade på fredag =/ Men men. Har jo uansett gått inn for at treninga skal gå for fult fra etter jul, i og med at jeg vil kose meg litt i jula =)

Har forresten begynt å tenke litt på tattovering igjen, men jeg har jo den regelen at jeg må ville ha en tattovering i minst ett år før jeg tar den. Er superredd for å angre

Vil ha den sløyfa der plassert der hvor hun på det nederste bildet har den øverste sommerfuglen =PHihi. Er så misunnelig på venninna mi som koser seg på Bali akkurat nå, gleder meg til du kommer hjem, også gleder jeg meg til jeg skal til Fiji! Håper vi får se skildpadder der =)

 Bildet er tatt av Mari R.

Én kommentar

Mari

12.11.2012 kl.11:38

Vet hvordan det er å bli distrahert av eksamenslesing altså!

Vært dårlig med mat selv i forhold til sunt kosthold, men prøver å skjerpe meg! ;) Du må ha lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

hits