Ferdig med eksamen i krim! Feirer med å slappe av

Hadde eksamen på fredag i KRIM1000! Fikk en ganske grei oppgave "drøft på bakgrunn av pensum mulige måter å forklare ungdomskriminalitet på". Så jeg veit i allefall at jeg står i faget =P Var helt ødelagt etterpå, jeg satt å rynka på øyenbrynene og trakk opp skuldrene når jeg satt å skrev, så var jo kjempesliten i nakken og rundt øynene da jeg var ferdig. Men sykt digg å være ferdig!!! Jeg dro med jentene på McDonalds da vi var ferdige. Skulle egentlig trene da jeg kom hjem, men hadde så sykt vondt i magen av maten vi spiste! Tåler seriøst ikke sånn mat =/ Sååå jeg tok ansiktsmaske også kjøpte jeg og Aso masse chips og en pakke med kjeks og satt å så på film hele kvelden =) Det var så deilig! Det gikk ganske bare filmer på TV også, "Public Enemy" og "21".

 Stua før eksamen

 Kos!

På lørdag, mandag og i dag er det jobb =) På lørdag var det julebord med jobben! Det var gøy =) Vi var å vorsa litt, også dro vi til Gjesteriet ved Glassmagasinet og spiste =) Jeg spiste reinsdyr og vaniljeis med bær =) Nomnomnomnom! =)

På søndag hadde jeg besøk av mamma! =) Om omtrent en uke skal jeg ha eksamen i exphil og levere semesteroppgave i exphil, så jeg må ikke slappe av helt enda ;) Vi snakkast! Snart kommer Tonje hjem fra Bali også!! Wiiii =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits