Oppdatering!: Vaksiner og refleksjon og året som kommer og året som gikk

Hei hei! Noen uker siden jeg har skrevet nå. Treninga går kjempebra, jeg har gått ned 2 kg på litt under en mnd, jeg har løpt 5 km på under 30 min allerede, og jeg føler meg bra. Bikinisessongen - here I come! Appropos turen, på torsdag var vi å tok vaksiner. Vi tok to stk, den ene var med polio, difteri, stivkrampe og kikhoste, og den andre var hepatitt A. Ooooog jeg tenkte jo som så at nei dette går så bra, bare det ikke er blodprøve, så går det bra. Jeg kan ta 50 vaksiner bare jeg slipper å ta blodprøve tenkte jeg.. Oooogså svimte jeg av etter den andre sprøyta. Men til mitt forsvar, så har jeg aldri tatt to vaksiner på rad før! =P Men det var veldig komiskt egentlig, fordi jeg trodde jeg lå hjemme i senga å sov, også skulle jeg snu meg over på siden, også plutselig våkna jeg av at noen prøvde å holde meg, fordi jeg holdt på å ramle av stolen.. Hahaha uff. Vi gikk inn der halv 10, også dro vi to timer senere. Vi måtte bli der en stund, fordi jeg blei så dårlig =P Også siden vi var der så lenge, så begynte det å bli lenge siden jeg hadde spist også, så blodsukkeret mitt var jo heelt ikke eksisterende. Jeg skal ta to hepatitt B sprøyter til før turen, men en mnd mellomrom, også skal jeg ta en hepatitt B sprøyte og en hepatitt A sprøyte etter turen. Jeg trodde at vi skulle ta mange flere, så da jeg kom til kassa og skulle betale for de to første sprøytene, og dama sa 1010 kr (per person) så blei jeg jo heeeelt satt ut... Dette kommer til å bli dyrt! Men polio m.m. sprøyta varer i 10 år, og når vi har tatt alle påfyllene på hepatittsprøytene, så vil hepatitt B vare resten av livet og hepatitt A vil vare i 30-40 år. Og det er superlett å få hepatitt b i Asia, og for den saks skyld på dårlige tattooveringssjapper over alt osv. Hepatitt er en leversykdom du kommer til å ha resten av livet hvis du får den.

På søndag fikk vi besøk av mamma, siden det er morsdag neste søndag (det var logsik, men sånn ble det). Så vi dro ut å spiste på Big Horn Steak House (ikke like bra som Friday's da) =) Det var veldig koselig =)I går så fant jeg ut at BEYONCÈ KOMMER TIL NORGE OG SKAL HOLDE KONSERT PÅ TELENOR ARENA DEN 28.MAI!!!!!! Jeg mååå få tak i billetter, jeg har venta på det kjempelenge. Jeg er ikke en sånn konsertperson, i og med at jeg ikke liker å være blandt så mange folk der det er så tett (anderledes på festival), men Beyoncè er en av de artistene jeg virkelig har lyst til å dra på konserten til.

Bilde: The Mrs. Carter Show World Tour
http://www.beyonce.com/news/the-mrs-carter-show-world-tour-1

I dag så tenkte jeg på en ting: Hvor heftig dette året forhåpentligvis kommer til å bli. Jeg skal forhåpentligvis på Beyoncè konsert, jeg skal til Fiji, og jeg skal starte på lappen. Da slo det meg at jeg aldri tok meg tid til å skrive om, på bloggen rundt nyttår, hvor heftig 2012 var! Jeg var jo russ, jeg flyttet hjemmefra, jeg begynte i ny jobb, jeg begynte på Universitetet. Mye har skjedd! Håper det bare blit bedre og bedre =)

Sånn som i fjor, så er det sånn at når jeg sitter å leser pensum (som i år stort sett handler om narkotika, narkotika, metode, og narkotika), så får jeg sånn "20-årkrise" der jeg stresser ang. hva jeg vil bli og hva jeg vil gjøre i livet og at jeg tror jeg har dårlig tid (slik som de fleste andre på min alder). Jeg vet jo at jeg har lyst på en godt betalt jobb som jeg trives i, og at jeg har lyst til å reise å se verden. Men jeg har liksom ikke en skikkelig passion for en type karriere. Planen er jo å ta et friår, eller et halvt år fri fra bachelorstudiet mitt i kriminologi for å ta lappen, sånn at jeg kan søke meg inn på fengselsskolen, men så er jo det litt sånn imot det jeg leser om i pensum da. Det er mange kriminologer som er litt imot bruk av fengsel, i og med at det ikke har den rehabiliterende effekten som er ment osv. Men jeg har jo lyst til å jobbe i kriminalomsorgen. Men da trenger jeg strengt tatt ikke lappen (som jeg gjør hvis jeg skal søke på fengselsskolen). Da kan jeg jo bare fortsette på bachelorgraden. Men så har jeg jo litt lyst til å jobbe med et eller annet innenfor reiselivsbransjen. Så jeg er forvirra. Man tjener ikke så godt i reiselivsbransjen, og det er veldig uforutsigbart. Men uuuhhmm.. Må jo ha lappen for å komme med på noen av kursene hos noen reisebyråer (jeg går IKKE markedshøgskolen i to-tre år og betaler 50.000 for et halvt år når jeg ikke vet hva jeg vil bli)... Så det er kanskje best å ta permisjon fra studiet å ta lappen. Da beholder jeg jo skoleplassen. OG det som stresser meg mest er jo at etter i høst, så går jeg over i ordinær kvote, dvs. at hvis jeg skal søke meg inn på et nytt studie, så er karaktergrensa mye høyere, så det er stor sjans for at jeg ikke kommer inn på mye av det som kunne vært interessant etter i høst.. Såeeehh ja... Tror jeg skal holde godt på den plassen jeg allerede har jeg tror jeg.

Akkurat nå må jeg i allefall prøve å fokusere på pensumlesing, trening og jobb, og det er masse som skal fikses før turen i sommer. Wiii gleder meg!

Det som er sinnsykt digg er at jeg har sommerferie etter et eller annet tidspunkt den 16.mai - lenge før studentene på andre linjer! Digg =D Vi snakkes snart, så får vi se om jeg har fått konsertbilletter ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits