Forberedelser og valentinsdag

Hei! Nå har jeg fått tatt ny sprøyte igjen (hepatitt b), så nå har jeg bare en igjen før turen. Det gikk heldigvis bra denne gangen da, ble ikke svimmel eller noe =) Også har vi vært en tur på reisebyrået og fått svar på endel spørsmål om turen vår til Fiji. Jeg vil jo at ingenting skal gå galt. Jeg var inne på Tripadvisor og så på anmeldelser av hotellene, og det er sånn ca 200-300 bra anmeldelser, og jeg var jo så smart at jeg leste de 10-20 stk. som hadde rangert hotellene som "dårlige" og "forferdelige". Så jeg håper de som har skrevet de er mennesker som det er umulig å tilfredsstille, og som.. ja et eller annet. Håper vi ender opp i 200-300 kategorien! Det skal i allefall ikke være mangel på vår innsats for å gjøre turen bra i allefall. Gleder meg veldig =)

Vi har også fiksa litt solkrem (ikke nok), smertestillende, in case of magetrøbbel piller, myggspray og antibac til turen også =)

Vi fikk forresten billetter til Beyoncè konserten =D Jeg skal dit med ei venninne =) Vi skal sitte på rad 3 på felt O på setene 4 og 5 =) Tror det blir bra.

Jeg har også vært og kjøpt litt nye klær, noe jeg egentlig ikke burde gjort, fordi jeg har egentlig ikke penger til det... Hehe. Blei litt sur på meg selv etterpå i og med at jeg egentlig skulle boikotte H&M, som jeg glemmer hele tiden, fordi jeg er så vant til å handle der.. Jeg kan jo evnt. bare levere de tilbake da... MEN NÅ SKAL JEG IKKE KJØPE MER PÅ H&M... Men her er de i allefall. Sorry for lyset, det er en pære som har gått i hybelen som vi ikke har fått fiksa:

Den nye love is blind toppen og de nye armbåndene matcher olashortsen min =) 149 kr på H&M for shortsen og 49,50 kr for på H&M armbåndene

Ooogså denne, 129 kr på H&M

Også en ny BH, den rosa 149 kr på H&M

Når jeg får litt mer penger, så skal jeg også kjøpe meg noe ny sminke. Jeg bruker aldri penger på sminke, og den foundationen jeg har er en sånn billig en som jeg påfører med en svamp. Så jeg ønsker å oppgradere meg litt. Jeg var innom The Body Shop i dag, og testet ut litt sminke. Jeg vil kjøpe fra The Body Shop, fordi de ikke tester på dyr og de er miljøvennlige. Jeg vil egentlig at alt jeg kjøper skal være produkter som ikke skader dyr eller miljøet, men det er ikke lett. De to shampoene jeg bruker er begge fra merker som tester på dyr (Lòreal og Schwarzkopf), og jeg vil ikke bruke over 100 kr på shampo.. Jeg skal prøve å kutte helt ut Lòreal, fordi de er en av verstingene. Men i hvertfall så skal den foundationen som heter Extra Virgin Mineral Compact Foundation er ikke farlig å ha på i sola eller noe, og den skal ikke være så skadelig for huden (som er veldig viktig for meg, det er derfor jeg ikke bruker så mye sminke).

Min nåværende foundation


Meg med foundation fra The Body Shop

Treninga går bra, sakte men sikkert progresjon.Eple med kanel og noen nøtter uten salt er veldig sunt

Supermiddag meg kylling, erter, byggris, hvitløk, og vanlig løk.

Mager cottagecheese med kanel og kiwi

På Valentines koste vi oss med litt god frokost og gjorde litt ekstra ut av morgnen, men Aso skulle på jobb, og jeg skulle lese, så det ble ikke sånn kjempefeiring. Men det er egentlig greit =) Man trenger jo heller ikke alltid gi hverandre noe materielt heller, så lenge man er fornøyd med det emosjonelle. Aso lovte å spandere noen drinker på meg i Fiji da, hehe ;) Men var det noen som virkelig hadde gjort noe ut av Valentines, så var det treningsstudioet mitt. De hadde pynta og, hvis det var par som trente, så fikk de goodiebags og gratis proteinshake. Jeg fikk en appelsin =D =P

Her er det jeg gleder meg til i Fiji:

1. Ta helikopter til Matamanoa

2. Prøve ut dykking

3. Snorkle:

4. Spise hummer

5. Kajakke inn i solnedgangen

6. Ta sånne her bilder (hvis jeg får til)7. Bo i denne "bure'en"

8. Drikke Fijivann (håper de har det..)

9: Bli brun

10. Dra på utflukter

11. Drikke denne drinken

12. Og denne drinken....

13. Og denne drinken.. Og mange andre drinker

14. Slappe av

15. Få massage

16. Utforkse øyene

Dra innom Hong Kong på vei hjem

Det jeg gruer meg til/er bekymra for:

1. Jeg gruer meg til å spy på flyet

2. Jeg gruer meg til å sitte kjempelenge på fly

3. Jeg er redd for å tråkke oppi en kjempemusling.. ÆSJ.

4. Jeg er redd for at safen på rommene ikke fungerer5. Jeg er engstelig for om bagasjen kommer fram

6. Jeg er redd for å bli rana

7. Jeg er redd for at en av oss bli syk på ferien!

8. Jeg er redd for syklon og dårlig vær

9. Også er jeg redd for at turen ikke blir som forventet og at alle de tingene jeg gleder meg til ikke kommer til å skje.. =P

(Jeg eier ingen av bildene, alle er hentet fra Google eller weheartit.com)

Dette ble et langt innlegg, håper det falt i smak! Snakkes snart =D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits