Oppgaveskriving og turforberedelser

Hei igjen =) Jeg måtte desverre få igjen pengene på den svarte og beige toppen med sløyfe, siiiden jeg er blakk.. Jeg har spist rester til middag dritlenge nå (bortsett fra de dagene Aso har vært så søt å spandert mat på meg), og det skal fortsette litt til. Det er faktisk litt deilig å bare kunne spise rester i en periode, siden da får man tømt frysern og man slipper å tenke så mye over hva man skal ha =) Jeg har ikke jobbet så mye denne mnd, så det kommer til å slå inn på budsjettet i mars. Det som er positivt med å ikke jobbe, er jo at man får tid til å lese. Nå har jeg sittet å skrevet oppgave om deltagende observasjon i faget SVMET1010 (Samfunnsvitenskapelig metode), som skal leveres til fredag. Siden jeg ikke har jobbet like mye som jeg pleier, så føler jeg at jeg har sitti inne og ikke gjort noe annet.. Rar følelese egentlig, siden jeg har jo vært og trent og alt mulig.. Jeg liker ikke det faget SVMET1010, rett og slett fordi vi må gå ut å "observere" ting for å skrive den oppgaven, og neste oppgave vi skal levere skal basere seg på intervju. Med fremmede folk.. WIIII. Jeg liker faktisk mye mer tørr teori da, faktisk. Meeeen den observasjonsoppgaven har faktisk gått ganske greit, det eneste er at jeg mangler 120 ord for å kunne levere den, og det er etter at jeg allerede har lagt til 600 ord. Jeg gruer meg veldig til den intervjuoppgaven.. Det andre faget jeg har i år, KRIM1300, er helt fantastisk. Veldig spennende, og det vi skal skrive emneoppgave om er også ganske greit. Livsstilsstrategier og ekskluderingsprosesser =) Det som er så sinnsyyyyyyykt digg, er at vi er ferdig med alle eksamner kl. 14.00 16.mai, noe som betyr at jeg kan jobbe masse og begynne å lese til teorien tidlig =) Jeg hadde jo tenkt til å ta friår fra høsten av til å ta lappen, men jeg tror det heller blir sånn at jeg tar ett av de tre fagene vi egentlig skal ha til høsten, også ser jeg hva som skjer til jul, om jeg trenger å ta mer fri. Høres ut som en bedre plan =) Håper jeg får tatt et fag som handler om fengsler, jeg håper de underviser i det på høsten =)

Jeg/Aso har bestilt bikini fra Victoria's Secret! Det er tidlig (veldig tidlig) bursdagsgave til meg, hihi =) Det er noe jeg trengte, til turen til Fiji, også har jeg hatt lyst på lilla bikini lenge! Jeg tror den skal passe, gleder meg til å få den i posten =) Trusa er forresten litt anderledes enn på dette bildet

 Bilde er fra victoriassecret.com

Jeg fant forresten ut en litt morsom ting. Den øya som er den siamesiske tvillingøya til den ene øya vi skal bo på i Fiji er en øy der mange kjendiser har vært på ferie =) Ikke at jeg er så veldig opptatt av det, men det som gjør det så bra er at da vet vi at vi drar til et bra sted =)

Jeg har også forresten kjøpt 18 brukte woman blader for 80 kr på finn.no =) Jeg trenger noe å lese på flyturen, og jeg gidder ikke betale 70 kr for et blad. Og Woman er favoritt magasinet mitt =)Et bilde av lunchen min i dag.. BARE fordi det er sunt! Treninga går forresten veldig bra, har satt ny rekord på 5 km igjen - 29.40 =)

2 kommentarer

Ingeborg-kommenterer tilbake

19.02.2013 kl.18:54

Åhh den bikinien er så fin!

Olianne

19.02.2013 kl.19:19

saccosekkfreshness: Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits