Nå er det vår!

Jeg liker egentlig alle årstidene, men jeg må innrømme at det er ganske deilig når det begynner å bli lyst om morgnen og litt varmere i lufta.. Nå teller jeg bare ned til skoleslutt hihi =)

I helga hadde vi avslutning for en på jobben, så vi spiste tapas hjemme hos ei på jobben. Det var veldig koselig =)

Jeg har også fått bursdagsgaven min av Aso i posten, bikinien min fra Victorias Secret =) Forever sexy bandeau top og string bottom i fargen Plumtastic 39C. Toppen er i str. 34A, som tilsvarer 75B, og small i trusa. Den var litt liten i størrelsen, men det går =) Nå er jeg snart klar for bikinisessongen! Har gått ned 4 kilo siden nyttår, og fikk nytt treningsprogram i dag, så er ganske gira =) Håper jeg klarer å gå ned 1-2 kilo til, men vi får se. Jeg har jo noen mnd igjen før turen til Fiji =)


Her er noen av måltidene mine som hjelper meg ned i vekt =)

 Salat

Tunfisk, pesto, fullkornpasta og tomater

Ananas og yoghurt

¨

Vi lagde også hjemmelagde vårruller, kanskje ikke såå veldig sunt, men hvis jeg hadde spist usunt i 5-6 mnd i strekk, også drikker masse alkohol osv i Fiji, så hadde jeg i allefall lagt på med veldig der. Vi stekte gullrøter, løk, kål og paprika lenge på svak varme sånn at kålen blit myk. Deretter tar du det ut på en tallerken og steker hvitløk og kjøttdeig og koriander, og heller oppi gullrøttene, løken, kålen og paprikaen når det er ferdig. Kok glassnudler og mix alt sammen i en bolle, og hell på litt soyasaus. Vi brukte by the way aaaaaalt for mye nudler..... Så har du de vårrull platene og legger fyllet på enden av et av hjørnene og ruller de sammen og bretter inn hjørnene, og steker de i ovnen, hvis du ikke vil fritere de i all den olja. Men vi har ikke ovn, så vi stekte de i stekepanna. De ble veldig gode, men som sagt alt for mye nudler. Smaker enda bedre med James Bond på TV med Daniel Craig =)Hvordan lage lasagne i stekepanna? Stek løk, paprika og hvitløk til det blir karamelisert, deretter tilsett masse hakkede tomater og tomatpurè til alt blir tomatsaus. Da tilsetter du squash i tynne strimler. Ta alt dette av plata, også steker du kjøttdeig i en ny stekepanne. Når den er ferdig, bland det med sausen. Kok pasta og hell oppi, og topp med ost. Jeg brukte cottage cheese, fordi jeg leste et sted at det funka, men det gjorde ikke det egentlig...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits