En liten oppdatering OI jeg vant et kamera!

Heihei! Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering, det er jo noen uker siden jeg har blogga! =) Jeg har kommet godt igang med lesinga i krim1300 faget mitt om marginalisering og livsstilsstrategier, jeg har 260 sider igjen å lese, og jeg har eksamen i mai. Så det er bra =) Jeg har ikke starta på oppgaven i SVMET (samfunnsvitenskapelig metode) enda, som skal leveres 5. april da men.... Men det skal bli SÅ DEILIG å få den levert! Sånn som ei venninne av meg på skolen sa, dagen den oppgaven er levert, blir en ny flaggdag! Jeg og Aso har snart jubileum, så gleder meg til å feire med litt ost og kjeks og en tur til svømmehallen om noen uker =)

Har begynt å tenke litt på å bli politi, men jeg får liksom mindre lyst til å bli det når jeg leser i pensum om hvordan mange politibetjenter oppfører seg mot kjenninger som narkomane osv... Hvis jeg blir politi vil jeg ikke bli sånn, jeg vil prøve å gå forran som et godt eksempel, men det er liksom ikke så gøy å lese om politirazziaer hos narkomane uten tillatelse, nedlatende kommentarer til prostituerte osv. Man vil jo ikke jobbe med slike folk (det er jo uklart for meg hvor mange som oppfører seg sånn, det er jo sikkert ikke så mange, men det er ikke ubetydelig få heller).. Men politiet gjør jo mye bra også selvfølgelig, så jeg må prøve å fokusere på det, selv om pensum ikke gjør det... Det virker som en veldig bra jobb, man bidrar til sikkerheten til borgerne ogsånn =)

I helga har jeg vært å spiste sushi med to venninner, og på søndag var vi ute å spiste på Fridays med et vennepar, det var veldig koselig. Lenge siden jeg har hatt ordentlig helg, pleier som regel bare å jobbe eller lese (dvs. se på TV halve tiden vanligvis) i helgene hvis det ikke skjer noe spesielt =) Digg å få litt mer i lønn enn det man har regna med, hihi =) Har da vært så flink å kjøpt meg cocosa! Det er stekefett av kokkosolje, som tåler høyere tempratuerer enn planteoljer. Planteoljer blir til transfett når de blir utsatt for høy tempratur, så selv om cocosa er mettet fett, så er det i allefall bedre enn transfett.

Vi har fått fiksa litt mer til turen da! Har fått kjøpt noen nye flipflops, solbriller og en ny singlet =) Men nå må jeg slappe av med å handle topper.. Har noen nye topper fra jobben også =) På fredag var vi å handla noe klær til Aso til turen også, noe badetøy og noen T-skjorter og litt sånt =) Begynner å bli veldig klar for ferie nå, haha! =D

 Bluse fra Bik Bok, på salg 75 kr

 Genser fra KappAhl, på salg nå til 150 kr (om vi ikke har satt de ned mer, i allefall på CC vest)

Grønn bluse, KappAhl, 299 kr


Badebukse, KappAhl, 249 kr

T skjorte, KappAhl, 149 kr

T skjorte, KappAhl, 149 kr

 

  Sandaler Accessorize, 149 kr. Solbriller KappAhl, 50 kr. Solbriller Gina Tricot, 80 kr.

 Fikk denne lepomaden av mamma, den er superfantastisk! Anbefales ;)

Her om dagen så kom det en pakke til meg i posten, det er hos mamma. Jeg var veldig nysjerrig på hva det var, så jeg ba ho åpne det. Og det var et kamera inni, som jeg hadde vunnet i et gavedryss gjennom favorittmagasinet mitt Woman! Et knall rosa Canon Ixus 240 HS =) Sykt gøy å vinne da, hva er sjansen for det liksom =) Men jeg har jo et digitalkamera fra før, og et speilreflekskamera, og mobilen.. Så vurderer å selge det egentlig, men vi får se =) Har ikke sett på det engang, så blir spennende når jeg skal en tur hjem i påsken =) Gleder meg til å se familien og litt sånt =) Men må hjem tidlig for å skrive på oppgaven da =/

Vi har fått påskeegg av senterledelsen på jobben da =) Blir ikke noe på meg da, pga. treninga ogsånn... Jobber mot å ha gått ned 5 kilo nå, vekta har alledere vist det et par ganger =D Har begynt med et nytt styrkeprogram også, og har nå klart å ta 20 armhevinger med strake bein, og sikkert flere også, hvis jeg ikke har trent styrkeprogrammet først ;D På søndag spiste jeg brownies på Fridays og chips da, men da var det tre uker siden sist jeg hadde spist noe usunt, og har hatt så syyyyyyykt carvings på alt jeg digger av usunne ting i det siste. Spiste også spareribs med fries, løkringer, jack daniels saus og coleslaw også, så det var jo heller ikke så veldig sunt.. Men innimellom må man jo kose seg =) Har hatt sykt cravings etter oreobrownies med kaffesmørkrem og smeltet sjokolade, kaffecookies, fyrstekake, jordbærostekake, suksesstærte, sjokolade, kick lakris, chips, alt mulig rart.. Har hatt så cravings at jeg har sett på oppskrifter og bilder av det på nett... Så det var kanskje best at jeg spiste den browniesen på søndag, hehe =)

Det ser jo godt ut da...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits