Nå er det ikke lenge til Fiji!!!!

Nå er det ikke lenge til turen til Fiji <3 Gleder meg sinnsykt! Har jo vært ganske bra vær i Norge, men jeg har jobbet endel, så jeg har ikke sett så mye av det ;)

Når det gjelder trening, så har jeg gått ned sånn 6-7 kilo, men jeg klarer ikke å få til å få skikkelig flat mage der magemusklene syns litt og helt skikkelig sprettrompe og hele pakka. Krever kanskje mer enn 5 mnd for å gjøre det, eller en strengere diett eller enda mer trening. Men mitt mål har ikke vært å holde meg til en vanskelig diett eller å bruke all tiden min på trening, men å føle meg bra. Og det gjør jeg =) Jeg føler meg bra når jeg spiser sunt. Jeg kan ikke holde meg unna usunn mat hvis jeg først spiser det.. Et godt eksempel på det er at jeg skal feire bursdagen min til helga, og da skal jeg spise masse snacks, drikke masse cider og jellyshots, og da klarer jeg ikke å holde meg sunn i tiden før. Etterpå går bra, men før.. Nei.. Så forrige søndag spiste jeg en halv fyrstekake og en hel pose Delivrio potetgull. På lørdag spiste jeg 170 g med smarties og en halv pose chips og en pakke oreos, på søndag spiste jeg en halv fyrstekake, endel chips, jordbæris og i går og i dag spiste jeg en hel pose sprømix, jordbæris og en pakke kjeks. Og jeg skriver det her sånn at jeg skal skjønne hvor utrolig mye det egentlig er.. Seeee? Jeg klarer ikke holde meg unna usunne ting hvis jeg først spiser det, eller vet at jeg skal proppe meg full meg usunne ting en spesiell dag.... Men har spist sunn mat da, som vanlig, bare alt dette her i tillegg.. Wow jeg er svak.

Beste isen =)

Transformers på TV =) Kos med kjæresten <3

Jeg pleier å spise cottagecheese etter trening. Som oftest med en boks med hermetisk ananas og noen usaltede nøtter og bittelitt kanel, men her er noen variasjoner: Kiwi, banan og fersken, ananas og frosne blåbær, jordbær og kiwi og ananas og frosne bringebær.

På lørdag var jeg å testa ut sushien på Japo Sushi på Frogner med Amanda. Vi skulle egentlig på Sushi Wok på Majorstua, men den har fått kritikk av mattilsynet pga. dårlig renhold. Kjipt, det er der de har favorittsushien min =/ Japo sushi var grei, de hadde god tunfisk og gu kan, og godt utvalg. Det var veldig koselig =D Amanda hadde til og med med seg en liten suverni fra den nye jobben sin og ferske kokosmuffins =) Vi gikk og tok en øl etterpå, eller jeg drakk "fanta" ;)

 

Partyprep!


Nå har vi fått Starbucks på Oslo City! Veldig fint ble det, men har ikke testa det ut enda. Var utrolig mange med pappkopper fra den berømte kaffesjappa ute i dag ;)

Nå har også sensuren for fagene jeg har hatt denne våren falt. Er ikke helt fornøyd med resultatet, men det var jo nesten så jeg ikke fikk karakter i det ene faget, fordi sensoren hadde glemt å sende inn karakteren min på semesteroppgaven, så jeg brukte 4,5 time i går på å fikse det.. Tenker bare, tenk om jeg ikke hadde oppdaga det! Da hadde jeg jo stryket i faget, uten at det var min feil =S Skal i allefall aldri dra på ferie før sensuren har falt, selv om det er sommerferie ;)

Har også startet med kjøretimer! I og med at jeg trenger lappen hvis jeg skal søke på fengselsskolen eller politihøgskolen. Hadde to timer i forrige uke, og på den andre timen så kjørte jeg faktisk fra Holmenkollen tilbake til kjøreskolen! Og det var ganske langt! På min andre time, og jeg har aldri kjørt før! Er ganske stolt av meg selv. Sliter med å kløtjse når jeg skal bremse helt, også gire ned og opp igjen i kyss, og i det heletatt gire mens jeg holder øynene på veien (girer påå i 5 istedenfor 3 ogsånn). Men jeg var veldig flink til å være første gang ute på veien! ;) Nå skal jeg starte å lese til teorien også ^^ Hihi ^^

Det var alt for denne gang, snakkes, nyt sola når dere kan! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits