Hva har jeg gjort resten av ferien

Da jeg kom hjem fra Fiji, som var på en fredag, hadde jeg fri hele den helgen, og på mandag igjen var det fult kjør med jobb og trening. Har jobbet helt siden den mandagen =) På lørdagen etter at jeg kom hjem var jeg på Fridays med Amanda, også dro vi hjem til henne å så på "Olympus has fallen". Det var veldig koselig! =) På søndagen var vi hjemme hos svigers og grilla =)

Hadde ikke gått opp så mye i vekt i Fiji, men har blitt mye svakere og mye mindre utholdene! Før jeg dro klarte jeg å ta 25 strake armhevinger, nå klarer jeg max 15. Så må trene meg opp igjen =) Har også lest litt teori til lappen, og skal starte med kjøretimer igjen neste uke. Er litt stressa ang. teorien, men det skal vel gå bra... Også begynner skolen den 20. august =) Men skal bare ta ett fag da. Aso har også kjøpt masse BBC naturdokumentarer som vi har brukt mye tid på å se på =) Det er spennende, fordi man tror at naturdokumentarer bare handler om løver som dreper hjort, men det er så mye mer enn det, og det finnes så mange spennende og skjeldne dyr, og mange jeg aldri har sett før også. Det går jo ikke noe annet på TV ellers, også er det lærerikt =)

Hadde også en kort visit fra Tonje og Petter forrige helg! Det var kjempekos =) De skal flytte snart, litt langt vekk, så det blir sinnsykt kjipt =/ Kommer til å savne å ikke ha de i nærheten, selv om vi kommer til å snakke masse sammen uansett.

 Nom nom! Henning Olsens Soft Shake med jordbær er en av de beste isene! <3

Må nok slappe av litt med fiskespisinga! Jeg er ikke glad i å bare steike fisk til middag og spise det. Men jeg er glad i sushi, makrell i tomat og røklaks.. Men det kan kanskje bli litt mye fisk for kroppen når man spiser makrell i tomat til lunch, også sushi til middag også makrell i tomat til lunch dagen etter det også laksebagel rett etter det igjen..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits