Siste uka før skolestart

Ja nå er fadderuka over. Den fikk jeg neimen ikke vært med på gitt! Er ikke lett å gjøre alt man vil. Vil jo ikke ha studielån, så da må jeg jobbe mye, og kan ikke dra ut etter jobben fordi jeg skal ha kjøretime tidlig morgnen etter. Men sånn er livet, alt handler om prioriteringer, og man kan ikke få i pose og sekk. Skole for meg akkurat nå er ikke førstepriotitet, og da kan jeg heller ikke forvente å bli med på alt i den forbindelse. Men sosial får jeg vært uansett, med de jeg kjenner fra før da =) I helga så har jeg vært på grillfest med de samme menneskene som sist helg, noe som var veldig koselig =)) Har ikke vært så lett med at Tonje og Petter har flytta til Volda nå da =/.. Savner dere!!! Skal ut å spise med en klassevenninne fra forrige semester i morra, så det gleder jeg meg til =)

Vi som skal være de nye solide samfunnsborgerne syns jeg ikke akkurat får så mye hjelp, wooohoo vi får billig lån og rabatt på mnd. kort og pizza på dolly dimples, yyyeeey.. Det er søren meg ikke lett å være student altså! Boligprisen hos oss har steget betraktelig på to år liksom, skjønner at folk bor 8 stk på et rom (åå herregud det hadde jeg ikke klart altså).

Hadde min første skoledag i dag da =) Virker som om det emnet jeg har valgt ser helt ok ut, i forhold til mine grusomme forventninger. Skal ha kvantitativ metode i år. Jeg har delt opp det andre bacheloråret mitt i to, i og med at jeg skal ta lappen og jobbe endel, og fordi det ikke er sikkert at jeg skal gå løpet ut hvis jeg kommer inn på fengselsskolen eller politihøgskolen. Og da må jeg også få tid til å trene endel =) Er fremdeles ikke helt sikker på hvilke av de to jeg vil mest, jeg ombestemmer meg hele tiden, men jeg skal i allefall søke på begge to. Aaaner ikke hva jeg skal ta hvis jeg kommer inn på begge =S

 

 Gonna miss you <3

 Sånn går det når det er tilbud på shampoen og balsamen min. Hater å gå tom! =P

 Måtte kjøpe meg nye ballerinasko etter Fiji, siden jeg mista den ene på havet.. Disse er sykt vonde å gå i, håper de går seg til =)

 Har også skjemt meg bort med ny neglelakk!

 

 På vei til grillings! Inspirasjon =)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits