Nå er høsten her!

Og høst 2013 betyr Stortings- og regjeringsvalg. Jeg håper alle fikk stemt, det gjorde i allefall jeg =) Det blir spennende med ny regjering.. Satser på en aktiv opposisjon. Jeg er glad for at sentrumspartiene har fått en nøkkelrolle i den nye regjeringen, og at SV kom over sperregrensa. Så får man se hvor fornøyd man er om 4 år, husk at politikk er mer enn bare nøkkelsaker. Håper i allefall det beste for Norge uansett =)

Her er en liten oppdatering =)

Det går bra på treninga, trening, og å spise sunn mat er det letteste, men å holde seg unna fristelser som sjokolade og for eks. de nye cappuchinocookiene på Deli (som jeg ikke har smakt på enda, men som høres ut som det beste som er laget innenfor den kategorien), eller disse tobleronegreine de har i kantina på skolen

Det som er så bra med kantina på skolen vår er at de serverer mange ulike typer varmretter hver dag, og de har en heftig salatbar, så jeg kjøper meg ofte salat, for da får jeg i meg mye grønnsaker på en gang =)

Her er forresten en veldig god oppskrift til studenter: Kjøp en pakke råkost (kål og gullrøtter) som du steker sammen med løk, og plasserer alt på en tallerken, sånn at du kan steke frist price spanske kjøttboller sammen med tomater og krydder. Det blir på en måtte kjøttboller og tomatsaus med råkost istedenfor pasta, kjempegodt =)

 

Afterworkoutmeal

Noe annet som er vanskelig er å holde seg unna alkohol - man kan liksom ikke gå ut å ta en øl eller være på fest uten alkohol liksom.. Forrige helg var jeg og noen fra jobben på Fridays og tok noen drinker og spiste litt. Det var kjempekoselig =) Her er min nye favorittdrink - strawberry mojito =DAlmedina sin skildpadde =)Høst beryr kaldere tider, så dette blir vel en av de siste gangene det blir Japo sushi i parken

 

Én kommentar

Cesilie

10.09.2013 kl.16:40

såå mye fristende

Skriv en ny kommentar

hits